News Flash:

Ieftin si bun - Aperitiv din aluat foietaj

14 August 2017
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 foi aluat foietaj congelat
300 g sunca feliata subtire
300 g cascaval feliat subtire
200 g mustar Dijon (optional)
1 ou
sare

Citeste si Aceste chiftelute de dovlecei sunt excelente pentru o zi de post

Mod de preparare:

1. Pentru inceput e foarte important sa respectati instructiunile de pe ambalaj. Aluatul se lasa la dezghetat la temperatura camerei. Cuptorul se preincalzeste la 200 grade Celsius (daca aveti optiunea de ventilatie si mai bine).

2. Cand aluatul s-a dezghetat desfacem usor prima foaie (sunt 2 foi in pachet), se unge cu mustar, apoi se pune un strat de sunca si unul de branza rasa. Taiem cu un cutit bine ascutit fasii mai late de aluat pe care le rasucim si le punem in tava tapetata cu hartie de copt.
Ungem cu ou, presaram sare si coacem cam 10 minute. Atentie sa nu lasati prea mult la copt deoarece spiralele vor avea un gust amarui.
O alta varianta si mai rapida este sa rulati aluatul dupa ce ati pus mustar, sunca si branza felii ( nu rasa ) si sa-l taiati felii.

preluat de pe haisagatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval mustar dijon celsius
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1551 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013753 (s)