News Flash:

Idee de picnic delicios

15 Iulie 2013
1796 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 bagheta de paine rustica
2 catei de usturoi, zdrobiti
1 lingura de otet de vin rosu
1 lingura de capere
198 g ton in saramura
4 lingurite de ulei de masline
75 g rucola
2 rosii coapte
30 g masline negre
30 g file de ansoa in ulei de masline
280 g ardei la gratar
8 frunze de busuioc
sare
piper

Mod de preparare:

Taie painea in lungime pe jumatate. Amesteca usturoiul cu uleiul de masline si otetul, apoi condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Presara jumatate din acest amestec peste paine si asaza pe feliile de paine si caperele, si tonul. Presara si cateva frunze de rucola, iar peste ele pune si rosiile, fileurile de ansoa, maslinele, ardeiul si busuiocul. Lasa apoi sandviciurile de o parte cel putin o ora, pana cand se intrepatrund aromele.
Sandviciurile frantuzesti se servesc la temperatura camerei, simple sau cu sos de rosii.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine rustica vin rosu capere rucola masline negre
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018026 (s)