News Flash:

Idee de mic dejun: pere cu fulgi de ovaz

30 August 2012
3853 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 g pere taiate felii
300 g fructe de padure (afine)
2 lingurite suc de lamaie
1 lingura zahar brun
¼ lingurita scortisoara
iaurt pentru servire

Pentru crusta:

100 g unt topit
90 g fulgi de ovaz
75 g zahar brun
70 g firimituri de paine proaspata

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 180 grade. Fierbem perele cu lamaie, zahar si scortisoara intr-o craticioara la foc mediu timp de 5 minute. Incorporam fructele de padure. Crusta se prepara amestecand toate ingredientele intr-un bol. Punem perele si siropul intr-un vas termorezistent. Presaram compozitia pentru crusta pe deasupra si bagam la cuptor.  Se serveste cu iaurt.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pere zahar brun scortisoara iaurt unt topit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

8175 viz    0 com
4065 viz    0 com
2912 viz    0 com
2591 viz    0 com
1243 viz    0 com
6449 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025016 (s)