News Flash:

Icre de fasole

8 Aprilie 2011
4788 Vizualizari | 0 Comentarii
Icre de fasole
Ingrediente: 200 g fasole 100 ml ulei zeama de lamaie ceapa mustar sare Mod de preparare: Fasolea se fierbe, iar dupa ce a fiert se scurge apa si cat este fierbinte se zdrobeste bine cu zdrobitorul de piure, apoi se trece prin sita ca sa se obtina un piure fin. Acestase freaca cu furculita, adaugand treptat uleiul. Se pune sare fina si se acreste, dupa gust cu zeama de lamiie, si cu o lingurita de mustar batand cu furculita pina se albeste si devine spumos; dupa aceea se adauga o lingurita de ceapa rasa fin.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

biscuiti branza feta ulei lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4589 viz    0 com
1642 viz    0 com
1300 viz    0 com
2569 viz    0 com
1906 viz    0 com
1900 viz    0 com
1991 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013294 (s)