News Flash:

Icre de crap cu ceapa

5 Decembrie 2011
2147 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata cu icre de crap
Pentru ca maine, de Sf. Ierarh Nicolae, este dezlegare la peste, va propun o reteta cu icre de crap. Ingrediente: 100 g icre de crap 1 ceapa mica zeama de la ½ lamaie 125 ml apa minerala 30 ml ulei vegetal sare Mod de preparare: Intr-un castron mai inalt se amestaca cu sare icrele, iar apoi se bat cu o lingura de lemn. Treptat se pun ulei, in fir subtire, si se amesteca in acelasi sens. Cand incep sa se intareasca, se toarna apa minerala, iar la urma zeama de lamaie. La final se pune in salata de icre ceapa se toaca foarte fin. sursa reteta: cepapam.ro sursa articol: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete vegetariene ceapa inghetata sare aperitive
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3929 viz    0 com
2114 viz    0 com
2397 viz    0 com
939 viz    0 com
1131 viz    0 com
1519 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1496 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018842 (s)