News Flash:

Iaurt grecesc cu fructe de padure si miere

8 August 2013
1929 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g iaurt grecesc degresat
cateva fructe de padure pentru decor
3 albusuri
100 g miere
450 g fructe de padure proaspete sau congelate

Mod de preparare:

Mixeaza fructele de padure intr-un blender, apoi strecoara piureul printr-o strecuratoare cu sita marunta. Amesteca sucul cu iautul grecesc si mierea. Intr-un bol, bate albusurile spuma, apoi incorporeaza-le in iaurt pana ce obtii o compozitie omogena.
Pregateste o tava de chec si tapeteaz-o cu folie din plastic. Toarna compozitia in tava si introdu recipientul in congelator. Dupa 4 ore, sparge cristale care se formeaza cu o furculita si introdu din nou tava in congelator. Repeta procedeul de 2 ori, la cate 4 ore.
Iaurtul inghetat acrisor cu fructe de padure se serveste la 10 minute dupa ce a fost scos din congelator. Se decoreaza cu zmeura si menta.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

miere blender strecuratoare sita marunta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1668 (s) | 35 queries | Mysql time :0.025793 (s)