News Flash:

Iata un delicios tort Pavlova

2 Februarie 2012
2646 Vizualizari | 0 Comentarii
Tort Pavlova
Ingrediente:

Pentru bezea:

3 albusuri
100 gr de zahar pudra
1 lingura de amidon de porumb

Pentru crema Chantilly:


100 ml frisca lichida
100 ml zahar pudra

Pentru decor:

zmeura
coacaze rosii
coacaze negre


 Mod de preparare:

 
 Prima data se bat spuma albusurile, dupa care se adauga zaharul pudra si amidonul. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei o bucata de hartie cerata, pe care se formeaza din bezea o forma rotunda (asemanatoare cu blatul de tort). Se coace in cuptorul la temperature medie, pentru 30-40 de minute.

Crema Chantilly:

Frisca se bate cu mixerul, dupa care se incorporeaza zaharul pudra. Pe parcurs se pot adauga diverse arome. Cand bezeaua s-a racit intindeti crema Chantilly deasupra si decorate cu fructe.
Tort Pavlova pregatit de Alina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

albusuri zahar pudra frisca lichida zmeura forma rotunda cuptorul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013715 (s)