News Flash:

Iata secretul celui mai moale ficat de vita

14 Octombrie 2016
4925 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

600 gr ficat de vita
2 oua
4-5 catei de usturoi
cateva linguri de faina de porumb
putina sare
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita zahar
1 ceapa medie
ulei (pentru prajit)

Mod de preparare:


1. Spala ficatul, curata-l de pielita si taie-l in bucati potrivite ca marime.
2. Amesteca iuale cu zaharul, sarea, usturoiul zdrobit si bicarbonatul de sodiu.
3. Pune ficatul in aceasta marinada si baga-l in frigider pentru cateva ore sau chiar tine-l acolo peste noapte.
4. Taie ceapa in rondele si caleste-o usor. Ia-o apoi de pe foc si pune-o intr-o farfurie.
5. Trece fiecare bucata de fiecat de vita prin faina de porumb, dupa care pune-o la prajit. Ai grija sa se rumeneasca pe ambele parti.
6. Dupa ce s-a rumenit bine, pune ceapa prajita pe el, amesteca, acopera tigaia cu un capac si prajeste la foc mic, timp de 5 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ficat vita ficat fraged
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1639 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020821 (s)