News Flash:

Iata o minunata reteta de ardei umpluti de post - Cum sa-i faci

4 August 2017
1656 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

7 ardei grasi
1 ardei
2 morcovi
2 cepe
150 g orez
3 rosii
boia de ardei dulce
piper
sare
50 ml ulei
1 lingura de faina
1 lingurita de vegeta
patrunjel

Mod de preparare:


Ardeii se spala si se curata de cotorul cu seminte. Din cotor se indeparteaza semintele si se opreste pentru capac. Separat pregatim legumele, ceapa si ardeiul se toaca fasiute, morcovul se rade. Intr-o tigaie punem uleiul la incins, inabusim legumele, se adauga orezul, adaugam pulpa de la rosii si se lasa pe foc pâna capata o consistenta buna de umplut ardeii. La final, adaugam sare, piper dupa gust. Se umplu ardeii si ii asezam intr-o cratita mai inalta. Se adauga apa calda si câteva rondele de rosii. Se adauga dupa gust o lingurita de vegeta si se lasa ardeii la fiert la foc mic. Spre final dizolvam o lingura de faina in apa si adaugam in sos. Sunt gata când zeama a scazut si ardeii au fiert. Se adauga verdeata tocata marunt. Se servesc calzi impreuna cu sos.

preluat de pe likeachef
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ardei grasi vegeta foc mic verdeata tocata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1806 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027703 (s)