News Flash:

Iata o garnitura delicioasa de legume - Fasole verde sotata

20 Iulie 2017
607 Vizualizari | 0 Comentarii
Iata o garnitura delicioasa de legume. Tecile de fasole verde sunt sotate in combinatie cu un strop de otet si putin patrunjel, pentru ca aceste ingrediente le dau un plus de savoare. Serveste fasolea verde sotata alaturi de un gratin de cartofi sau in combinatie cu Cordon Bleu de pui.

Ingrediente:

sare
900 g fasole verde
1 ceapa alba potrivita
3 linguri ulei de masline
piper negru macinat
80 ml otet din vin rosu
1 lingura zahar tos
½ legatura patrunjel tocat

Citeste si Martha Stewart m-a convins - Reteta aceasta chiar e foarte buna - Fasole verde la borcan


Mod de preparare:

Fierbi apa cu sare intr-o oala mare si o lasi sa dea in clocot. Intre timp, umpli pe jumatate un vas mare cu apa cu gheata. Tai tecile la capete. Cureti si tai fin ceapa.
Pui fasolea verde in apa clocotita si le fierbi 3 minute, pana se inmoaie. Le scurgi si le pui imediat in apa cu cuburi de gheata, pana cand se racesc. Le scurgi si le dai deoparte.
Incingi uleiul intr-o tigaie, la foc mediu, adaugi ceapa si o tii 20 de minute, pana se caramelizeaza. Condimentezi cu sare si piper.
Adaugi tecile de fasole verde fierte, otetul si zaharul. Tii pe foc, amestecand, pana cand se dizolva zaharul, aproximativ 2 minute. Presari patrunjelul ras, gusti si condimentezi cu sare si piper, daca mai este nevoie.

preluat de pe click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole verde apa clocotita tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023319 (s)