News Flash:

Iata o delicioasa prajitura cu nuca de cocos

1 Februarie 2012
4595 Vizualizari | 1 Comentarii
Prajitura cu nuca de cocos
Ingrediente:

un pachet foi piscot cu cacao (cumparate)

Pentru crema:

70 g amidon de porumb
70 g ciocolata alba
670 ml lapte (se poate pune si lapte de cocos)
100 g zahar pudra
2,5 linguri de zahar
5-6 linguri de nuca de cocos
170 g unt la temperatura camerei

Mod de preparare:

Intr-o cana mai mare se amesteca amidonul cu 100 ml de lapte si cu zahar. Restul de lapte se pune in alt vas impreuna cu ciocolata alba si incalziti la foc mic pana da in clocot. Reduceti focul si adaugati amestecul de amidon amestecand mereu, pana cand se ingroasa. Atunci se adauga nuca de cocos si lasam sa se raceasca.
Mixam untul cu zaharul pudra si adaugati crema de lapte. Lasati putin sa se raceasca (amestecati din cand in cand pentru ca face crusta deasupra). Dupa aceea urmeaza operatiunea de umplere a foilor. La final se baga in frigider pentru cateva ore.
Prajitura cu nuca de cocos pregatita de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciocolata alba lapte zahar pudra zahar unt cana vas crusta frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6058 viz    0 com
3106 viz    0 com
3410 viz    0 com
1972 viz    0 com
3256 viz    0 com
4486 viz    0 com
6393 viz    0 com
3963 viz    0 com

Comentarii (1)

eli  | #6
spui ciocolata alba, dar prajituta este maron, cu ciocolata neagra. care este reteta?
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1808 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029747 (s)