News Flash:

Iata cum se pregatesc gnocchi cu branza

8 Februarie 2012
1926 Vizualizari | 0 Comentarii
Gnocchi cu branza
Ingrediente:

100 g faina de grau
250 g branza de vaci
1 ou intreg
un pic de sare
1 buchet de patrunjel proaspat, tocat
piper
ardei iute pisat

Mod de preparare:

Mai intai se amesteca bine, bine toate ingredientele. Apoi, pe o suprafata bine infainata construim rulouri cu diametrul de cca 3 cm, sectionam ruloul din 2 in 2 cm si rulam pe forma de gnocchi. Cand am terminat de facut ii punem pe o suprafata infainata pentru a nu se lipi, apoi in congelator, iar dupa inghetare ii putem pastra in pungi.
Gnocchi cu branza pregatiti de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sare patrunjel piper ardei iute congelator inghetare pungi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5737 viz    0 com
1337 viz    0 com
1772 viz    0 com
1582 viz    0 com
3873 viz    0 com
1530 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1576 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013803 (s)