News Flash:

Iata cum se face Kofta

5 Februarie 2012
2255 Vizualizari | 0 Comentarii
Kofta
Kofta este un fel de mancare crare se prepara cu precadere in Orientul Mijlociu si in Sudul Asiei.

Ingrediente:


 500 gr carne tocata (miel sau porc)
 1 lingura iaurt
  3 ardei iuti sau un varf de lingurita de pasta de ardei iute
 1 lingura ghimbir razuit
 1/2 lingura coriandru pudra
 1 lingura ulei
 1 lingurita garam masala

Pentru sos:

1 ceasca de iaurt
2 lingurite garam masala
 3 linguri ulei
 1 lingurita zahar
 1/2 cana apa
 sare
 piper
 cardamom (optional)

Mod de preparare:


Carnea se pune intr-un vas, se amesteca cu ingredientele, dupa care formam bilute. Acestea se pun in tigaie, in ulei incins. Cand incep sa prinda crusta, se scot si se pun pe o farfurie.
Toate ingredientele pentru sos, in afara de cardamom, sare si piper se pun intr-o cratita, se dau in fiert, apoi punem bilutele de carne in compozitie si mai lasam sa fiarba pana carnea e facuta (daca nu le-ati facut la cuptor). Spre final se potriveste de sare, piper si cardamom.
Kofta pregatita de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne tocata miel porc iaurt ardei iuti ghimbir coriandru ulei zahar apa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1584 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019829 (s)