News Flash:

Iata cum se face friptura de vita cu vin si suc de rosii

15 Februarie 2012
2518 Vizualizari | 0 Comentarii
Friptura de vita cu vin si suc de rosii
Ingrediente:

300 g pulpa de vitel
delikat
boia iute
piper
sare
oregano
ulei de floarea-soarelui
suc de rosii
usturoi

Mod de preparare:

Carne am transat-o, am condimentat-o si am amestecat-o si cu ulei. Am pus-o la cuptor cu putina apa. Am lasat-o la foc potrivit, intorcand-o din cand in cand. Dupa cca 40 min am adaugat 1 paharel de vin rosu si am mai lasat 15-20 de minute. Am pisat usturoiul si l-am amestecat cu sucul de rosii si cu un praf de piper si sare. Am adaugat amestecul peste carne si am mai lasat la foc cca 30 min, intorcandu-le pe toate partile. Am servit alaturi de orez cu legume si rosii uscate.
Friptura de vita cu vin si suc de rosii pregatita de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

delikat boia iute piper sare oregano usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1770 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013153 (s)