News Flash:

Iata cum se face conopida pane

7 Februarie 2012
5659 Vizualizari | 0 Comentarii
Conopida pane
Ingrediente:

500 g conopida
faina
3 oua
apa minerala
ulei
sare

Mod de preparare:

Conopida se spala bine, se rupe bucatele, dupa care se opareste in apa cu sare. Cat timp o lasam la scur, batem trei oua cu putina sare, si punem apa minerala si faina. Buchetele de conopida le-am trecut prin faina, apoi prin compozitia de ou si le-am pus la prajit in baie de ulei. Se pot servi simple sau cu gogosari murati.
Conopida pane pregatita de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

conopida faina oua apa minerala ulei sare bucatele compozitia
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1302 viz    0 com
1737 viz    0 com
1544 viz    0 com
3683 viz    0 com
1488 viz    0 com
4903 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1537 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015058 (s)