News Flash:

Iata cum se fac tartallette salate

23 Februarie 2012
2962 Vizualizari | 0 Comentarii
Tartalette salate
Ingrediente:

200 g de ricotta / urda / branza de vaci
230 g de aluat foetaj
80 g de mortadella/sunca presata
40 g fistic
2 oua
40 g parmezan
masline
   
Mod de preparare:

Maruntim/macinam intii fisticul si sunca, adaugam brinza, un pic de sare, ouale si parmezanul. Intindem aluatul, iar cu ajutorul unei forme taiem cerculete pe care le asezam in formele de tarte. Cu ajutorul unei furculite facem gaurele mici pe fundul tartelorumplem tartele cu compozitie si decoram cu masline (cred ca ar iesi mai frumoase decorate cu jumatati de rosioare sau ardei rosu). Bagam tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade si lasam timp de 20-25 minute, depinde de cuptor. Le scoatem din cuptor si le servim caldute.
Tartallette salate pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ricotta urda aluat foetaj mortadella sunca presata fistic oua parmezan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1787 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019153 (s)