News Flash:

Iata cum se fac tagliatelle cu legume

16 Februarie 2012
2505 Vizualizari | 0 Comentarii
Tagliatelle cu legume
Ingrediente:

tagliatelle
4 dovlecei mici
1 ceapa
o vanata
200 ml suc de rosii
un ardei gras rosu
un ardei gras verde
sare
piper
oregano
ulei
   
Mod de preparare:

Taiem ceapa marunt si o punem la prajit in putin ulei de masline. Cand este rumenita adaugam ardeiul gras felii si dovlecelul taiat cuburi. Cat sta dovlecelul la inabusit tocam si vanata pe care o adaugam imediat ca sa nu-si schimbe culoarea. Lasam cam 30 min la foc mic cu capacul deasupra. Cand vedem ca s-au inmuiat legumele punem sucul de rosii si mai lasam 10 min. Condimentam cu sare, piper si putin oregano.
Tagliatelle cu legume pregatite de Flori.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tagliatelle dovlecei ceapa vanata sare piper oregano ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020040 (s)