News Flash:

Iata cum se fac saleurile

9 Februarie 2012
3748 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6549 RON (+0.0008)
USD: 4.0128 RON (+0.0096)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Saleuri
Ingrediente:

500 g faina
100 g cascaval ras
50 g smantana
200 g margarina
25 g drojdie
1 ou intreg + 1 galbenus
chimen
sare
susan
mac

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amesteca, apoi se framanta, pana cand obtinem o coca omogena care o lasam sa dospeasca o ora. Dupa aceea se intinde in foaie subtire, se taie bastonase sau daca aveti forma puteti decupa covrigei. Se ung cu ou si se presara mac, chimen sau susan. Se coc la foc potrivit.
Saleuri pregatite de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina cascaval smantana margarina drojdie galbenus chimen sare susan mac
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1682 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013698 (s)