News Flash:

Iata cum se fac saleurile

9 Februarie 2012
3841 Vizualizari | 0 Comentarii
Saleuri
Ingrediente:

500 g faina
100 g cascaval ras
50 g smantana
200 g margarina
25 g drojdie
1 ou intreg + 1 galbenus
chimen
sare
susan
mac

Mod de preparare:

Toate ingredientele se amesteca, apoi se framanta, pana cand obtinem o coca omogena care o lasam sa dospeasca o ora. Dupa aceea se intinde in foaie subtire, se taie bastonase sau daca aveti forma puteti decupa covrigei. Se ung cu ou si se presara mac, chimen sau susan. Se coc la foc potrivit.
Saleuri pregatite de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina cascaval smantana margarina drojdie galbenus chimen sare susan mac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019305 (s)