News Flash:

Iata cum se fac mini choux a la creme

7 Februarie 2012
2468 Vizualizari | 0 Comentarii
Mini choux a la creme
Ingrediente:

frisca
banuti de piscoturi
3-4 bucati de ciocolata amaruie
4 linguri de frisca lichida
bucatele de migdale

Mod de preparare:


Pe fiecare banut de piscoturi am pus frisca, apoi le-am asamblat. Dupa aceea am topit ciocolata amaruie cu frisca lichida, iar compozitia rezultata am pus-o peste piscoturi. La final am presat bucatele de migdale.
Mini choux a la creme pregatite de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frisca piscoturi ciocolata amaruie frisca lichida migdale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1849 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035823 (s)