News Flash:

Iata cum scoti din carnea de pui hormonii si antibioticele: 3 metode verificate

20 Iunie 2019
10003 Vizualizari | 0 Comentarii

De acum inainte vei putea manca carnea de pui din comert, fara sa te ingrijorezi referitor la prezenta substantelor nocive… Candva puisorul cadea pe masa noastra direct din cotetul bunicii. Astazi insa, rafturile supermarketurilor sunt pline de carne de pui si noi stim foarte bine ca producatorii nu sunt cei mai loiali concurenti. Pasarile sunt hranite cu furaj combinat, cu hormoni si antibiotice, cele din urma mentinandu-se in organismul gainii mai mult de o saptamana. Cum sa ne asiguram ca aceasta carne nu ne va face niciun rau? Carnea de pui poate fi „purificata” de antibiotice si toxine chiar la tine in bucatarie.

Prima metoda
Daca fierbi o gaina din comert, mai bine sa nu utilizezi bulionul. Acesta nu contine nimic bun. In procesul de fierbere toate toxinele din carne sunt eliminate in apa. Daca vrei sa faci o ciorba/supa buna ia o gaina de casa.

A doua metoda
Daca vrei sa dai un pui la cuptor, scoate-i neaparat toate organele interne. Acolo se aduna cele mai multe toxine. De asemenea, se recomanda sa elimini si pielea.

A treia metoda
Inmoaie gaina intr-o solutie speciala. Pentru aceasta o sa ai nevoie de 1 litru de apa curata, cateva linguri de sare si 1/4 suc de lamaie. Pune gaina in acest amestec pentru 2 ore. Varsa solutia, iar apoi mai pregateste una si mai lasa gaina in ea pentru 1-2 ore.
De asemenea, poti inmuia carnea si in apa minerala carbogazoasa. In acest fel, ea nu doar se va purifica, dar si va deveni mult mai moale.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne gaina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1691 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013716 (s)