News Flash:

Iata cum sa racesti vinul in numai 10 minute!

18 Octombrie 2013
944 Vizualizari | 0 Comentarii
Ai adunat toti prietenii si te pregatesti sa savurezi o sticla de vin, insa nu e suficient de rece? Nu trebuie sa astepti jumatate de ora pana se raceste la frigider. Incearca un truc inedit.

Pune sticla de vin intr-o oala sau intr-un bol mare, in care ai pus in prealabil apa, gheata si un pumn de sare. De ce sare? Pentru ca reduce temperatura de inghetare a apei si ii permite sa fie foarte rece. Astfel, sticla de vin va fi gata de savurat in doar 6 minute.

Alt truc pentru racirea vinului:
Poti recurge la alta metoda - sa pui vinul la congelator. Si aici exista un truc inedit care te ajuta: inveleste sticla intr-un prosop de bucatarie. Astfel, intreaga suprafata a sticlei de vin va fi racita.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vin racire racire vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1809 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029527 (s)