News Flash:

Iata cum poti pregati legumele pe gratar

12 Iunie 2012
4066 Vizualizari | 0 Comentarii
Carnaciori, mititeti, pulpe de pui la gratar. Suna bine, nu-i asa? Dar ai incercat vreodata legumele facute la grill. Iata cateva sfaturi pentru o mancare absolut delicioasa:

Intotdeauna spala bine legumele inainte sa le pui la marinat sau la gatit;

Inainte sa le asezi pe gratar, taie legumele in doua sau in bucati cat mai mici;

Daca vrei sa marinezi legumele , tine-le in ulei cu lamaie sau suc de lamaie verde;

Daca nu vrei sa le marinezi atunci, tine legumele in apa pentru 30 de minute inainte pentru a nu se usca rapid pe gratar;

Daca legumele sunt mari nu le aseza direct pe gratar ci pe o tava, pe cele mici le poti pune direct pe gratar;

Pentru legumele care au nevoie de putin abur precum cartofii, impacheteaza-le intr-o folie de aluminiu;

Unele legume se coc foarte repede, asadar fii cu ochii pe gratar;

In timp ce sunt pe gratar, intoarce-le frecvent de pe o parte pe alta si toarna ulei peste ele daca par uscate;

Legumele sunt gata cand fac coaja sau sunt moi la atingere.

sursa: femeia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1677 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028984 (s)