News Flash:

Iata cum poti face shaorma acasa - FOTO

10 Ianuarie 2012
10484 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

piept de pui
maioneza (pregatita dintr-un galbenus fiert si unul crud)
cartofi prajiti
salata de varza tocata foarte fin
sos de iaurt
ketchup
boia de ardei dulce
castraveti murati
un pachet de lipii gata facute
2-3 catei de usturoi
marar

Mod de preparare:


Pieptul de pui se asezoneaza cu diverse condimente,se sareaza usor si se pune intr-o tigaie rotunda, special facuta pentru gratar (asa puiul iese foarte fraged). Daca nu aveti o asemenea tigaie, frigeti puiul pe gratarul obisnuit sau tineti-l intru-un sos de iaurt timp de 12 ore, dupa care il puteti praji.
Prajiti cartofii. Pentru sosul de iaurt folositi un iaurt gras, cremos. In iaurt adaugati un praf de sare, cateii de usturoi zdrobiti si putin marar tocat fin
Pregatiti salata de varza.
Incalziti lipia usor, tinand-o cateva sec pe ochiul de la aragaz. Ungeti-o cu un strat de maioneza, presarati cartofii, ketchup-ul, carnea, salata de varza, boia, sosul de iaurt si castravetii tocati marunt. Strangeti lipia si serviti imediat.
Shaorma de casa din imaginile alaturate a fost pregatita de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Shaorma_de_casa1
maioneza cartofi ketchup castraveti murati lipii usturoi marar lipia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014152 (s)