News Flash:

Iahnie de fasole cu salam

3 Mai 2011
2537 Vizualizari | 0 Comentarii
Iahnie de fasole cu salam
Ingrediente: - un borcan de fasole fiarta (400 g) - 200 g de salam - o ceapa - 4 -5 linguri de bulion - 2 oua - 6 felii de paine - 2 foi de dafin - sare - piper Mod de preparare: Taiem salamul in felii, apoi in doua  si il punem in tigaie la parajit (fara ulei ). Taiem ceapa marunt si o punem peste salam; lasam sa se caleasaca 7 - 8 minute si adaugam bulionul, fasolea, o cana de apa, (sau supa de legume daca aveti), foile de dafin, piperul, sarea si lasam sa fiarba 15 minute. Intre timp facem ouale pe apa si prajim painea.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastarnac branza feta ardei copti bulion
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1559 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012664 (s)