News Flash:

Iahnie de fasole cu kaiser

6 Noiembrie 2013
1573 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg fasole alba
150 g kaiser (slanina afumata)
1 ceapa
1 lingura bulion
1 lingurita sare
50 g ulei

Mod de preparare:

Se tine fasolea in apa 12 ore. Se arunca prima apa de la fiert. In apa a doua se adauga sarea. Separat se inabusa ceapa in ulei si se amesteca cu fasolea scursa. Se adauga kaiserul/slanina taiata felii si bulionul desfacut si se mai lasa la fiert pana scade.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1958 viz    0 com
2274 viz    0 com
843 viz    0 com
3892 viz    0 com
2137 viz    0 com
1768 viz    0 com
3431 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1899 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018003 (s)