News Flash:

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

26 Aprilie 2011
9365 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7538 RON (+0.0029)
USD: 4.2013 RON (+0.0025)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Iahnie de fasole cu ciolan afumat
Ingrediente: - Ciolan - Kaizer afumat - Fasole - Ceapa - Ardei gras rosu - 1 morcov - Marar - Foi de dafin - Piper - Pasta de tomate - cimbru uscat Mod de preparare: Se toaca ceapa, morcovul si ardeiul (puteti da morcovul prin razatoarea mica). Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga morcovul, ardeiul si apoi afumatura. Puteti fierbe separat ciolanul si apoi sa-l adaugati cu tot cu zeama la fasole. Se adauga apa si se lasa la fiert. Punem si fasolea care a stat o noapte in apa rece (daca vreti fierbeti fasolea separat si schimbati apa de doua trei ori). Eu pun si un cartof sa fiarba odata cu fasolea pentru ca ajuta la problema cu gazele. Spre sfarsitul fierberii se adauga foi de dafin, piper si bullion. Se baga putin la cuptor si se presara marar tocat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza feta kaizer
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2457 viz    0 com
1314 viz    0 com
5320 viz    0 com
1365 viz    0 com
3264 viz    0 com
1338 viz    0 com
1269 viz    0 com
2921 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1390 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012759 (s)