News Flash:

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

26 Aprilie 2011
9093 Vizualizari | 0 Comentarii
Iahnie de fasole cu ciolan afumat
Ingrediente: - Ciolan - Kaizer afumat - Fasole - Ceapa - Ardei gras rosu - 1 morcov - Marar - Foi de dafin - Piper - Pasta de tomate - cimbru uscat Mod de preparare: Se toaca ceapa, morcovul si ardeiul (puteti da morcovul prin razatoarea mica). Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga morcovul, ardeiul si apoi afumatura. Puteti fierbe separat ciolanul si apoi sa-l adaugati cu tot cu zeama la fasole. Se adauga apa si se lasa la fiert. Punem si fasolea care a stat o noapte in apa rece (daca vreti fierbeti fasolea separat si schimbati apa de doua trei ori). Eu pun si un cartof sa fiarba odata cu fasolea pentru ca ajuta la problema cu gazele. Spre sfarsitul fierberii se adauga foi de dafin, piper si bullion. Se baga putin la cuptor si se presara marar tocat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza feta kaizer
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2392 viz    0 com
1266 viz    0 com
5003 viz    0 com
1308 viz    0 com
3031 viz    0 com
1278 viz    0 com
1222 viz    0 com
2838 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1607 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013962 (s)