News Flash:

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

26 Aprilie 2011
8510 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Iahnie de fasole cu ciolan afumat
Ingrediente: - Ciolan - Kaizer afumat - Fasole - Ceapa - Ardei gras rosu - 1 morcov - Marar - Foi de dafin - Piper - Pasta de tomate - cimbru uscat Mod de preparare: Se toaca ceapa, morcovul si ardeiul (puteti da morcovul prin razatoarea mica). Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga morcovul, ardeiul si apoi afumatura. Puteti fierbe separat ciolanul si apoi sa-l adaugati cu tot cu zeama la fasole. Se adauga apa si se lasa la fiert. Punem si fasolea care a stat o noapte in apa rece (daca vreti fierbeti fasolea separat si schimbati apa de doua trei ori). Eu pun si un cartof sa fiarba odata cu fasolea pentru ca ajuta la problema cu gazele. Spre sfarsitul fierberii se adauga foi de dafin, piper si bullion. Se baga putin la cuptor si se presara marar tocat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

branza feta kaizer
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2195 viz    0 com
1158 viz    0 com
4655 viz    0 com
1207 viz    0 com
2530 viz    0 com
1170 viz    0 com
1103 viz    0 com
2700 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1625 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019840 (s)