News Flash:

Iahnie de fasole cu carnati, mamaliguta si castraveciori murati

3 Mai 2011
3667 Vizualizari | 0 Comentarii
Iahnie de fasole cu carnati mamaliguta si castraveciori murati
Ingrediente: - 2 borcane de 400 gr cu fasole uscata - 1 morcov - 2 cepe - 1 ardei - 1 lingura ulei - 2 carnati trandafir - sare - piper - patrunjel - 2 linguri pasta de ardei rosu - 6 linguri pline malai - 2 cani apa - castraveciori murati Mod de preparare: Fasolea se clateste si se pune la fiert, timp in care se schimba 2-3 randuri de apa la ea se curata si se spala morcovul, ceapa, ardeiul, se toaca marunt sau se dau pe razatoarea mare, dupa caz, si se pun separat la calit intr-o lingura de ulei, din cand in cand se mai adauga putina apa, pentru a se innabusi legumule. Carnatul se taie felii sau cubulete, dupa ce fasolea e fiarta, si majoritatea apei s-a evaporat, se adauga legumele calite, se pun si carnaciorii, se presara sare, piper, patrunjel si  2 linguri de pasta de ardei se potriveste de gust, se mai lasa putin la foc mic, dupa care se stinge focul si se lasa acoperita oala cu capac. Intre timp se face o mamaliguta se taie niste castraveciori murati, si se serveste calda.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastarnac branza feta fasole aluat castravete murat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1354 viz    0 com
1056 viz    0 com
5687 viz    0 com
1438 viz    0 com
4445 viz    0 com
1276 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2070 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020040 (s)