News Flash:

Iahnie de fasole cu carnati

26 Aprilie 2011
2378 Vizualizari | 0 Comentarii
Iahnie de fasole cu carnati
Ingrediente: - 600 gr de fasole uscata - 1cutie de rosii in bulion - cimbru - 2 legaturi de marar - sare, piper, delikat - 5 carnati oltenesti - ulei - o ceapa Mod de preparare: Carnatii se taie dupa preferinta, fasolea se pune la fiert (se lasa la inmuiat in apa cu o zi inainte), ceapa o calim in ulei, apoi punem carnatii. Cand fasolea este fiarta pe jumatate se pun carnatii, condimentele, cutia de rosii, mararul, se lasa fasolea pe foc pana scade (trebuie sa m-ai ramana putina zeama). Se serveste cu muraturi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza feta aluat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1255 viz    0 com
4900 viz    0 com
1291 viz    0 com
2951 viz    0 com
1260 viz    0 com
1199 viz    0 com
2816 viz    0 com
16317 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1685 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019098 (s)