News Flash:

Iahnie de fasole cu carnati

26 Aprilie 2011
2431 Vizualizari | 0 Comentarii
Iahnie de fasole cu carnati
Ingrediente: - 600 gr de fasole uscata - 1cutie de rosii in bulion - cimbru - 2 legaturi de marar - sare, piper, delikat - 5 carnati oltenesti - ulei - o ceapa Mod de preparare: Carnatii se taie dupa preferinta, fasolea se pune la fiert (se lasa la inmuiat in apa cu o zi inainte), ceapa o calim in ulei, apoi punem carnatii. Cand fasolea este fiarta pe jumatate se pun carnatii, condimentele, cutia de rosii, mararul, se lasa fasolea pe foc pana scade (trebuie sa m-ai ramana putina zeama). Se serveste cu muraturi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza feta aluat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1298 viz    0 com
5237 viz    0 com
1349 viz    0 com
3193 viz    0 com
1322 viz    0 com
1256 viz    0 com
2899 viz    0 com
18235 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1567 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013565 (s)