News Flash:

Iahnie de fasole

3 Mai 2011
2143 Vizualizari | 0 Comentarii
Iahnie de fasole
Ingrediente: - 0,5 kg fasole - 1 ardei gras - 1 pastarnac - 3 rosii decojite - 2 cepe - boabe de piper - 1 foaie dafin - 1 cescuta ulei - marar (patrunjel) tocat Mod de preparare: 1. Se alege fasolea, se spala si se lasa la inmuiat in apa rece, cateva ore (sau de seara pana dimineata). Se arunca apa, se acopera fasolea cu alta apa rece si se da in clocot. Se arunca din nou apa si se umple oala cu apa (fiarta in paralel, in alta oala). 2. Cand fasolea da in clocot,  se pune la fiert pastarnac curatat si taiat in doua, morcov si ceapa intregi; se fierbe totul la foc mic cca o ora, apoi legumele puse intregi se scot. Se pun insa alte zarzavaturi taiate marunt (ceapa, ardei gras, morcov). Tot in acest moment se pune si o cescuta cu ulei, boabe de piper si o foaie de dafin. 3. Cand este aproape gata, peste mancarica de fasole se pune pasta de rosii sau 2 rosii taiate cubulete, se mai lasa putin la fiert, se sareaza, se da gust, si, la final, adaugam verdeata proaspat taiata. In cazul in care dorim ca mancarea sa nu fie de post, adaugam dupa bunul plac carnaciori afumati (prajiiti separat), bacon sau chiar ciolan de porc. Se serveste alaturi de castraveciori acri sau muraturi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastarnac branza feta rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1260 viz    0 com
2385 viz    2 com
1367 viz    0 com
1978 viz    0 com
1318 viz    0 com
5974 viz    0 com
1432 viz    0 com
1866 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020164 (s)