News Flash:

Iahnie de fasole

30 Iunie 2011
1248 Vizualizari | 0 Comentarii
Iahnie de fasole
Ingrediente: 300 g fasole boabe 2 cepe 1 morcov 100 g bulion 5 linguri ulei 1 lingurita boia dulce 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu marar patrunjel 2 foi de dafin sare piper Mod de preparare: Fasolea se pune la inmuiat cu o seara inainte, in apa rece. Dimineata fasolea este hidratata, iar pielita poate chiar sa fie indepartata de pe boabele de fasole. Se scurge toata apa si se pune fasolea la fiert in apa rece, cu 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu. Se lasa sa fiarba 20 de minute, dupa care se arunca apa si se pune din nou la fiert. Se toaca ceapa si morcovul si se calesc. Se adauga bulionul si o lingurita de boia si se mai lasa pe foc 2-3 minute. Cand fasolea este aproape fiarta si a scazut suficient, se adauga acest amestec peste fasole, se pune piperul, frunzele de dafin si se da la cuptor inca aproximativ 1 ora, pentru a scadea complet. Cand este gata, se presara iahnia de fasole cu patrunjel si marar tocat si se acopera cu un capac. sursa articol: http://www.retete-mancare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene fasole urda dulce slaninuta afumata sos marinat
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

931 viz    0 com
1083 viz    0 com
1157 viz    0 com
2342 viz    0 com
884 viz    0 com
1329 viz    0 com
1084 viz    0 com
1372 viz    0 com
1153 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1673 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013295 (s)