News Flash:

Iahnie cu carnati de post

18 Aprilie 2014
1585 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300g fasole uscata
1 lingurita boia
1 ceapa mica
1 frunza de dafin
2-3 boabe piper
3-4 linguri bulion
4 carnati de post
sare
ulei

Mod de preparare:

Fasolea o spalam bine si o punem la fiert cu apa rece. Lasam sa fiarba 4-5 minute si apoi aruncam apa. Completam cu apa calda si punem din nou la fiert impreuna cu o lingurita de sare si boabele de piper. Ceapa o curatam si o tocam marunt si apoi o calim in putin ulei. Adaugam boia, fasolea fiarta si scursa de apa, bulionul si foaia de dafin. Amestecam si mai lasam cateva minute. Daca este prea putin sos mai adaugam bulion.

Separat curatam carnatii de membrana si ii taiem feliute. Ii prajim la foc mic si apoi ii adaugam la fasole. Eu am preferat sa-i pun deasupra. Servim cu muraturi.

Iahnie de fasole recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete iahnie iahnie fasole retete iahnie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2384 viz    0 com
4728 viz    1 com
4355 viz    0 com
1433 viz    0 com
2346 viz    0 com
2259 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1571 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022427 (s)