Ingrediente:2 buc.
macrou1
praz1 ceapa
1 morcov
1
patrunjel (radacina)
1 bucatica
telina1 lamaie
1/2 pahar de
vinsare
piper
Mod de preparare:Curatam macroul, ii taiem capul, il spalam bine in mai multe ape, il saram si il stropim cu suc de la 1/2 de lamaie.
Prazul si ceapa le taiem felii subtiri, restul legumelor le taiem cubulete. Punem intr-un
vas de yena putin ulei (puteti sa nu puneti deloc), apoi punem feliile de praz si ceapa iar deasupra legumele cubulete. Adaugam vinul si bagamin cuptorul preincalzit timp de 15 minute.
Scoatem vasul punem pestii deasupra, stoarcem si cealalta jumatate de lamaie, piperam si bagam din nou la cuptor timp de 20-25 minute la foc mic.
Servim cu orez.
sursa:
hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Comentarii (0)