News Flash:

I-am hranit pe toti ai casei cu mancarea asta. Dumnezeiesc de buna mi-a iesit - Paste cu chiftelute in sos de rosii

19 Iunie 2017
2444 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 400 g carne de vita+porc
un ou
ceapa
un morcov
patrunjel
marar
3-4 linguri de parmezan ras
o felie de paine inmuiata si scursa de apa
un catel usturoi
sare
piper

Mod de preparare:

Am macinat carnea, morcovul si usturoiul, am adaugat la umplutura oul, piinea scursa bine de apa, patrunjelul, mararul si ceapa taiate marunt, parmezanul, sare si piper dupa gust. Mi-am uns miinile cu ulei si am trecut la facut pirjolutele. Nu rideti, dar le-am cintarit ca sa iasa egale, deci fiecare pirjoluta are 17 g. Le-am asezat intr-o tava tapetata cu hirtie de copt si le-am bagat in cuptor la 200° pentru circa 18-20 minute.
Am pregatit sosul de rosii ca aici si cind era inca fierbinte, am "aruncat" inauntru parjolutele.
 
Amestecam usurel sa nu sfarimam pirjoalele si lasam circa cinci minute la foc mic, dupa care inchidem aragazul.
Intr-o oala cu multa apa sarata, fierbem pastele (am pus linguine dar merg de minute si spaghettile), le scurgem de apa si le condimentam cu pirjoale in sos de rosii. Le-am lasat mai blonde, adica sos am pus mai putin, dar sotul si-a pus suficient cit sa coloreze bine pastele.

Reteta de paste cu chiftele in sos de rosii ne este recomandata de danielaincucina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

parmezan usturoi apa sarata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023703 (s)