News Flash:

Humus libanez

18 Iulie 2011
1816 Vizualizari | 0 Comentarii
Humus libanez
Ingrediente: 500 g naut o lamaie 4 catei de usturoi o legatura de patrunjel un praf de boia dulce 3 linguri de pasta de susan ulei de masline sare piper Mod de preparare: Se lasa de cu seara la inmuiat nautul. A doua zi dimineata se fierbe in apa cu sare. Se opreste o cana din apa in care a fiert nautul. Dupa ce a fiert, se  curata de coji, se trece printr-o sita sau se mixeaza cu ajutorul robotului de bucatarie. Se adauga apoi in pasta de naut usturoiul zdrobit, pasta de susan, apa in care a fiert si cateva linguri cu ulei de masline. Se condimenteaza cu sare, piper, un praf de boia si zeama de lamaie, dupa gust. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive usturoi praf lamaie sos marinat langosi placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1335 viz    0 com
1545 viz    0 com
1021 viz    0 com
1248 viz    0 com
960 viz    0 com
1612 viz    0 com
1329 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019791 (s)