News Flash:

Humus israelian

11 Mai 2011
1780 Vizualizari | 0 Comentarii
Humus israelian
Ingrediente: 1 cana thina 2 cutii mici de naut pasat sau una mare 4 catei usturoi pisati 4 linguri suc de lamaie 2 linguri ulei de masline patrunjel pt. ornat Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele si se da la rece. Se serveste la fripturi, cu shaorma sau falafel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

naut pasat salam placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2560 viz    0 com
1087 viz    0 com
1250 viz    0 com
1082 viz    0 com
1102 viz    0 com
993 viz    0 com
1104 viz    0 com
1088 viz    0 com
1079 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1729 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019442 (s)