News Flash:

Humus israelian

11 Mai 2011
1647 Vizualizari | 0 Comentarii
Humus israelian
Ingrediente: 1 cana thina 2 cutii mici de naut pasat sau una mare 4 catei usturoi pisati 4 linguri suc de lamaie 2 linguri ulei de masline patrunjel pt. ornat Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele si se da la rece. Se serveste la fripturi, cu shaorma sau falafel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

naut pasat salam placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2472 viz    0 com
1007 viz    0 com
1187 viz    0 com
1021 viz    0 com
1053 viz    0 com
918 viz    0 com
1034 viz    0 com
1018 viz    0 com
1005 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1291 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020556 (s)