News Flash:

Hummus cu lipie

22 Ianuarie 2013
1616 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 grame naut din conserva
30 ml pasta tahini de susan
1 catel de usturoi
20 ml ulei de masline
20 ml suc de lamaie
1 legatura de patrunjel tocat
6 lipii mici
piper
sare

Mod de preparare:
 
Scurge bine nautul de toata zeama si mixeaza cu usturoi, tahini, suc de lamaie si ulei de masline pana cand obtii o pasta fina si cremoasa. Daca este necesar, poti adauga si apa rece, pentru a mai subtia pasta. Asezoneaza cu sare si piper si adauga si patrunjelul tocat. Da hummusul la rece pentru 30 de minute. Pentru a servi, taie lipiile in sferturi si unge cu hummus.
Hummusul cu lamaie si lipie se serveste cu fasii de pui la gratar si patrunjel pe deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

usturoi lipii mici piper sare pasta fina apa rece
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1306 viz    0 com
1506 viz    0 com
2781 viz    0 com
1970 viz    0 com
2131 viz    0 com
1851 viz    0 com
3214 viz    0 com
3309 viz    0 com
2401 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1584 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015332 (s)