News Flash:

Hrisca cu ciuperci

25 Aprilie 2013
3511 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

hrisca - 500 g
ardei capia - 2 bucati
ceapa verde - 4 bucati
ciuperci champignon - 10 bucati
Marinata pentru ciuperci
apa de izvor - 500 ml
lamaie - zeama de la 2 bucati
sare de Himalaya - 1/2 lingurita
condiment Sonnentor -
maioneza de mustar si caju
mustar raw - 2 linguri
caju - 2 linguri
ulei extravirgin de masline - 10 linguri
sare de Himalaya - dupa gust
lamaie - zeama de la 1 bucata
piper macinat - dupa gust

Mod de preparare:

Hrisca se hidrateaza 8 ore in apa de izvor. Se scurge de apa. Nuca de caju se hidrateaza 2-4 ore. Se taie ciupercile feliute subtiri si se lasa la marinat timp de 4-6 ore. Se face o maioneza din mustar raw si caju in robotul cu lama in S. Daca este nevoie mai adaugam putina apa. Ardeii capia se taie cubulete mici. Ceapa verde se taie rondele fine. Amestecam hrisca, ardeii, ceapa si ciupercile impreuna cu maioneza, folosind o lingura de lemn. Se orneaza dupa inspiratia de moment.

Hrisca cu ciuperci recomandata de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

hrisca ardei capia ciuperci champignon piper macinat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1705 viz    0 com
2167 viz    0 com
2841 viz    1 com
1572 viz    0 com
7522 viz    1 com
3897 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023605 (s)