News Flash:

Hot dog cu legume de vara

30 Iunie 2014
1096 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 crenvursti de pui
4 chifle integrale
1 zucchini feliat pe lungime
1 ceapa mica feliata
1 lingura busuioc proaspat tocat
1/2 ardei gras feliat
1 lingura patrunjel proaspat tocat
60 ml ulei vegetal
1 lingura oregano proaspat tocat
60 ml ulei de masline
1/2 lingurita mustar Dijon
1 catel usturoi tocat
1 galbenus
1 lingurita sare kosher

Mod de preparare:

Incinge grillul. Amesteca galbenusul cu usturoiul si mustarul, apoi treptat, incorporeaza uleiurile pentru a forma un sos aioli gros. Adauga 1/2 lingurita sare si ierburile aromatice tocate si lasa-l deoparte.

Amesteca  legumele cu 1 lingura de ulei de masline si preara peste ele jumatate de lingurita de sare. Rumeste legumele si crenvurstii pe grillul incins, timp de 6-10 minute. Spre sfarsit, pune si chifele taiate la jumatate. Intinde sos aioli in chiflele calde, adauga crenvurstii si aseaza deasupra lor legumele coapte.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

hot dog retete vara retete rapide aperitive garnituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016660 (s)