News Flash:

Homar cu spanac si usturoi

9 Mai 2013
1393 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g busuioc
200 g rosii cherry
2-3 catei de usturoi
100 g baby spanac
1 homar 700 g
50 g unt

Mod de preparare:

Homarul se fierbe in apa clocotita circa 10 minute. Odata scos din apa, ii taiem carcasa si ii scoatem coada si clestii, pe care ii tragem la tigaie cu unt, usturoi si rosii cherry. Adaugam busuioc, sare si piper alb. Spanacul se fierbe in apa cu sare circa 3 minute. Iar sosul este facut la blender din rosii, busuioc, usturoi, sare si piper.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

busuioc homar unt apa clocotita blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1417 viz    0 com
1180 viz    0 com
2048 viz    0 com
2839 viz    0 com
4637 viz    0 com
4932 viz    0 com
1967 viz    0 com
1200 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1679 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020339 (s)