News Flash:

Homar cu spanac si usturoi

9 Mai 2013
1231 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6663 RON (0.0000)
USD: 4.0270 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

100 g busuioc
200 g rosii cherry
2-3 catei de usturoi
100 g baby spanac
1 homar 700 g
50 g unt

Mod de preparare:

Homarul se fierbe in apa clocotita circa 10 minute. Odata scos din apa, ii taiem carcasa si ii scoatem coada si clestii, pe care ii tragem la tigaie cu unt, usturoi si rosii cherry. Adaugam busuioc, sare si piper alb. Spanacul se fierbe in apa cu sare circa 3 minute. Iar sosul este facut la blender din rosii, busuioc, usturoi, sare si piper.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

busuioc homar unt apa clocotita blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1281 viz    0 com
1022 viz    0 com
1785 viz    0 com
2511 viz    0 com
3886 viz    0 com
4170 viz    0 com
1806 viz    0 com
1049 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020087 (s)