News Flash:

High Hat

5 Septembrie 2011
903 Vizualizari | 0 Comentarii
High Hat
Ingrediente: 12 cl brandy 1 l suc de grapefruit zahar limeta Mod de preparare: Intr-o cana se pune multa gheata, se toarna peste brandy-ul si se completeaza cu suc de grapefruit. Se serveste in pahar de whisky, cu crusta de zahar, impreuna cu bucati de limeta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala aperol rom tonic
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1119 viz    0 com
1010 viz    0 com
1046 viz    0 com
945 viz    0 com
908 viz    0 com
1019 viz    0 com
1063 viz    0 com
911 viz    0 com
1110 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1762 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013047 (s)