News Flash:

High Hat

5 Septembrie 2011
927 Vizualizari | 0 Comentarii
High Hat
Ingrediente: 12 cl brandy 1 l suc de grapefruit zahar limeta Mod de preparare: Intr-o cana se pune multa gheata, se toarna peste brandy-ul si se completeaza cu suc de grapefruit. Se serveste in pahar de whisky, cu crusta de zahar, impreuna cu bucati de limeta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala aperol rom tonic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1148 viz    0 com
1042 viz    0 com
1104 viz    0 com
970 viz    0 com
932 viz    0 com
1037 viz    0 com
1096 viz    0 com
939 viz    0 com
1139 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1352 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013360 (s)