News Flash:

Hexagon cu ciuperci

4 Noiembrie 2011
1172 Vizualizari | 0 Comentarii
Hexagon cu ciuperci
Ingrediente: aluat de foietaj Pentru umplutura: 750 gr de ciuperci proaspete sau congelate 100 gr branza galbena 1-2 fire de praz taiate rondele 50 gr de unt 3 oua 1/2pahar de lapte 1-2 lingurite de amidon de porumb 170 ml smantana Mod de preparare: Din alautul de foietaj se scot hexagoane groase si in ele se face in mjloc cu o forma mai mica un rotund. Se pun hexagoanele pe o tava cu pergament si se coc la 180 de grade - cuptorul incalzit dinainte - 25-30 de minute pina se aureaza frumos.Se scoate tava din cuptor si se apasa pe capac pentru a se lasa in jos. Se umple cu umplutura de ciuperci si se mai coace 15 minute. Umplutura de ciuperci: Se topeste untul in tigaie si se prajeste prazul usor se adauga ciupercile se sareaza si se pipereaza la gust. Intr-un bol se bat ouale bine, se adauga smantana si laptele si se adauga si brinza rasa. Cand continutul din tigaie s-a racit putin, se adauga la oua, se amesteca bine. Daca este lichida, se adauga 1-2 lingurite de amidon de porumb ca so intareasca. Se pune cu o lingurita umplutura in hexagoane si se mai coace 15 minute. Se pot servi caldute sau reci. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala retete vegetariene ciuperci ciolan crud
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2383 viz    0 com
1100 viz    0 com
1019 viz    0 com
1139 viz    0 com
2017 viz    0 com
1310 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1496 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019176 (s)