News Flash:

Havard

14 Octombrie 2011
1250 Vizualizari | 0 Comentarii
Havard
Ingrediente: 2,4 cl vermut rosu 2,5 cl brandy 2 picaturi de Angostura Mod de preparare: Ingredientele se mixeaza intr-un pahar de mixare cu  cateva cuburi de gheata, dupa care amestecul rezultat se toarna intr-un pahar de vermut.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vermut rosu bucataria internationala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1063 viz    0 com
1062 viz    0 com
975 viz    0 com
1034 viz    0 com
990 viz    0 com
929 viz    0 com
1004 viz    0 com
1236 viz    0 com
893 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1631 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020862 (s)