News Flash:

Havard

14 Octombrie 2011
1231 Vizualizari | 0 Comentarii
Havard
Ingrediente: 2,4 cl vermut rosu 2,5 cl brandy 2 picaturi de Angostura Mod de preparare: Ingredientele se mixeaza intr-un pahar de mixare cu  cateva cuburi de gheata, dupa care amestecul rezultat se toarna intr-un pahar de vermut.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vermut rosu bucataria internationala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1026 viz    0 com
1039 viz    0 com
953 viz    0 com
992 viz    0 com
969 viz    0 com
897 viz    0 com
972 viz    0 com
1198 viz    0 com
870 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1554 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016711 (s)