News Flash:

Havard

14 Octombrie 2011
1189 Vizualizari | 0 Comentarii
Havard
Ingrediente: 2,4 cl vermut rosu 2,5 cl brandy 2 picaturi de Angostura Mod de preparare: Ingredientele se mixeaza intr-un pahar de mixare cu  cateva cuburi de gheata, dupa care amestecul rezultat se toarna intr-un pahar de vermut.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vermut rosu bucataria internationala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

970 viz    0 com
962 viz    0 com
896 viz    0 com
901 viz    0 com
922 viz    0 com
837 viz    0 com
929 viz    0 com
1139 viz    0 com
827 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1382 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021632 (s)