News Flash:

Hamsii prajite, cu mujdei

24 Octombrie 2011
3004 Vizualizari | 0 Comentarii
Hamsii prajite cu mujdei
Ingrediente: 500 g hamsii proaspete malai mujdei zeama de lamaie ulei piper sare Mod de preparare: Hamsiile se curata de cap si intestine si se spala foarte bine. Se presara cu sare si piper si se dau prin malai. Se prajesc in ulei incins, dupa care se scot pe un servet absorbant. Se servesc cu lamaie si mujdei. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

scobar retete vegetariene piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1046 viz    0 com
4149 viz    0 com
1944 viz    0 com
3045 viz    0 com
1019 viz    0 com
1288 viz    0 com
1128 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013556 (s)