News Flash:

Hamsie la cuptor

30 Martie 2012
4088 Vizualizari | 0 Comentarii
Hamsii la cuptor
Ingrediente:

hamsii
faina
ulei
sare

o lamaie

Mod de preparare:

Curatim pestii, ii spalam si-i punem intr-o strecuratoare la scurs. Infierbantam cuptorul la 200 de grade si pregatim tava cu hartie de copt, pe care punem pestisorii. Ii trecem prin faina pe ambele parti, ii punem cu partea interioara deasupra, ca altfel tind sa se arcuiasca, presaram sare, un firicel de ulei si-i bagam in cuptor pentru circa 10 minute. Ii asezam in farfurie si-i servim stropiti cu sucul de lamaie si cu o salata delicioasa alaturi
Hamsii la cuptor pregatite de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

hamsiifainauleisare lamaie tava faina cuptor salata
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1557 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019485 (s)