News Flash:

Hamburger

1 Noiembrie 2011
1224 Vizualizari | 0 Comentarii
Hamburger
Ingrediente: 350 g carne tocata amestec 1 felie de paine uscata, umezita in apa, apoi scursa bine branza topita felii rosii taiate felii 1 ou 1 ceapa mica ketchup maioneza 1/2 lingurita praf de usturoi boia dupa gust piper sare chifle Mod de preparare: Se pun toate ingredientele intr-un vas si se amesteca foarte bine. Se formeaza 3 chiftele. Se prajesc intr-o tigaie teflonata, cu foarte putin ulei, sau intr-o tigaie traditionala, cu mai mult ulei, pentru a nu se lipi de fundul tigaii. Intre timp se prajesc aproximativ 300 g cartofi taiati subtiri, ca si cartofii frantuzesti, pana devin aurii , intr-o friteuza sau intr-o tigaie. Se scurg bine de ulei. Chifla se taie in doua, se pune branza topita, deasupra chifteaua, rosiile felii, cartofii prajiti, maioneza si, in final, ketchupul. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne tocata bucataria internationala paine sampanie rosii bolle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1875 viz    0 com
3752 viz    0 com
5166 viz    0 com
3121 viz    0 com
2154 viz    0 com
1018 viz    0 com
4465 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1725 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018697 (s)