News Flash:

Halibut facut in stil italian

3 Martie 2014
974 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

sare
3 linguri salvie tocata marunt
250g fasole boabe din conserva
200g ardei copti
400g rosii la conserva tocate in cubulete
2 catei usturoi tocati
1 ceapa mare feliata subtire
450g file halibut taiat in 4 bucati egale
2 lingura ulei de masline
piper

Mod de preparare:

Prajeste bucatile de file de halibut in uleiul incins intr-o tigaie, la foc mediu. Prajeste pe toate partile, pana cand devine auriu (4-6 minute). Scoate bucatile de peste si in aceeasi tigaie caleste ceapa si usturoiul, timp de 5-7 minute, pana cand se inmoaie. Adauga rosiile, fasolea din conserva (scursa de lichid) si ardeii copti taiati fasii. Amesteca bine si apoi aseaza deasupra legumelor bucatile de halibut.
Lasa sa fiarba la foc mic 10-15 minute pana cand carnea de peste este gatita complet. Adauga salvia tocata, sare si piper dupa gust.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete halibut halibut gatit sfaturi halibut retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1063 viz    0 com
867 viz    0 com
2938 viz    0 com
2469 viz    0 com
1344 viz    0 com
1657 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1463 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019189 (s)