News Flash:

Halibut cu lime si unt

10 Noiembrie 2011
1287 Vizualizari | 0 Comentarii
Halibut cu lime si unt
Ingrediente: 750 g file halibut ½ lingurita coaja rasa lime ½ lingurita coaja rasa lamaie 2 linguri unt Mod de preparare: Untul lasat la temperatura camerei se amesteca cu coaja de lamaie si cea de limeta. Se pune intr-o folie de plastic, se ruleaza si se da la frigider. Pestele se pune intr-o tava de yena impreuna cu ½ cana de apa. Se acopera cu folie de aluniniu care se gaureste. Se da 20 de minute la cuptor. Se scurge de apa si se asaza pe un platou. Din ruloul de unt se taie felii care se pun peste pestele fierbinte. Se serveste imediat alaturi de orez si legume. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala retete vegetariene unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1376 viz    0 com
3394 viz    0 com
1283 viz    0 com
2568 viz    0 com
1749 viz    0 com
1926 viz    0 com
1243 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026812 (s)