News Flash:

Haiose - Reteta din Transilvania

9 Februarie 2016
6782 Vizualizari | 0 Comentarii
Haiose - Reteta din Transilvania

Ingrediente:

Pentru aluat:
500 gr faina
3 galbenusuri
3 linguri smantana
100-150 ml sifon
1 lingurita sare

Alte ingrediente:
500 gr osanza proaspata
250 gr faina
300 gr magiun
100 gr nuca macinata

Mod de preparare:

1. Amesteca toate ingredientele pentru aluat. Trebuie sa obtii un aluat elastic (nu foarte moale, dar nici foarte tare).
2. Trece osanza prin masina de tocat carne si amestec-o cu faina, magiunul si nuca.
3. Intinde aluatul pe o masa infainata.
4. Pune pe el o treime din compozitia cu osanza, impatureste-l si da-l la rece pentru maxim 60 de minute.
5. Pune-l iar pe masa, acopera-l cu cealalta treime de osanza, impatureste-l iarasi si da-l la rece. Mai procedeaza astfel inca o data.
6. La final baga tava in cuptor. E gata dupa aproximativ 50 de minute.

sursa: Vocea Transilvaniei
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

haiose prajitura osanza haiose osanza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1519 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018579 (s)