News Flash:

Haioase (reteta ardeleneasca)

9 Februarie 2014
10511 Vizualizari | 0 Comentarii
Reteta de Haioase (reteta ardeleneasca) este inscrisa de Doina Eugenia Munteanu in concursul culinar al lunii februarie 2014.

Ingrediente:
400 gr osanza de porc, data prin masina de carne
200 gr faina
1/2 kg faina
3 galbenusuri
3 linguri ulei
4 linguri otet
o priza sare
apa minerala cat cuprinde

Mod de preparare:

Osanza se framanta cu faina si se imparte in trei. Se face un aluat vartos din 1/2 kg faina, galbenusuri, ulei, otet o priza sare si apa minerala cat cuprinde. Se intinde aluatul cat subtire, se unge cu osanza si se impatureste de trei ori. Se inveleste cu un servet umed si se lasa in frigider pana a doua zi.
A doua zi se intinde o foaie de grosime potrivita, se taie in patrate de 4x4 sau 5x5, se pune gem sau rahat si se coc la foc potrivit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

concurs culinar concurs retete concurs bzi reteta haioase
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1584 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013672 (s)