News Flash:

Hai!

16 Noiembrie 2011
1087 Vizualizari | 0 Comentarii
Hai
Ingrediente: 1 ceasca de ciocolata calda 1 lingurita de sirop de caramel frisca lichida Mod de preparare: Ciocolata fierbinte se toarna in ceasca, se mixeaza cu siropul de caramel si se pune deasupra frisca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lichior mozart bucataria internationala branza toffu margarina rama
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1038 viz    0 com
958 viz    0 com
1169 viz    0 com
1063 viz    0 com
1364 viz    0 com
1145 viz    0 com
1197 viz    0 com
1016 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1485 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016787 (s)