News Flash:

Hai!

16 Noiembrie 2011
1117 Vizualizari | 0 Comentarii
Hai
Ingrediente: 1 ceasca de ciocolata calda 1 lingurita de sirop de caramel frisca lichida Mod de preparare: Ciocolata fierbinte se toarna in ceasca, se mixeaza cu siropul de caramel si se pune deasupra frisca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lichior mozart bucataria internationala branza toffu margarina rama
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1072 viz    0 com
1001 viz    0 com
1200 viz    0 com
1092 viz    0 com
1404 viz    0 com
1179 viz    0 com
1235 viz    0 com
1039 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020881 (s)